javascript hit counter

Jang Endog alias “Egg Boy”

NGARAN “Egg Boy” ngadadak kawentar sa alam dunya. Enya, nonoman anu teuneung ngeprukeun endog hayam nepi ka bucat kana sirah Senator Queendslan Australia, Fraser...

Nu Loba Dosa

Nu Loba Dosa Ku : Kang Oni KABAYAN jeung Lamsijan patingharuleng. Teuing keur mikiran naon. Duka harayang beunghar, duka hayang ngaganti pamajikan. “Kade ulah kamalinaan patingharuleng teh!” Kang...

Big Screen

Big Screen “MENI geus haget euy. Rek ka mana?” tanya Lamsijan. “Persiapan we atuh. Apan engke peuting rek tafakur di masigit,” tembal Kabayan. “Aeh, maruk gening. Geus cageur...
434FansLike
384FollowersFollow
3,020SubscribersSubscribe